Welke mafketel heeft dit bedacht!


In juni ontving ik een brief van XS2QUALITY met daarin het verzoek of ik hun tevredenheidsonderzoek zou willen invullen… daar moeten ze nou net bij mij mee aankomen!
Bovendien garanderen zij mij dat ik anoniem zou blijven.
Anoniem? Hoe komen zij dan aan mijn persoonsgegevens!
Dit onderzoek is kennelijk in opdracht van de algemeen directeur van bureau “jeugdzorg” Noord-Brabant Rita van Breugel.
Mevrouw van Breugel bedankt mij op voorhand voor mijn medewerking en groet mij zelfs vriendelijk.
Onderaan de brief staat in vet gedrukte letters: Maak kans op leuke prijzen!
Als ik het tevredenheidsonderzoek invul en retourneer maak ik kans op een cadeaubon van
€ 50,00 of een ipad mini.

Waarom garanderen zij dat ik anoniem blijf, waar vreest XS2QUALITY voor, krijg ik nu te maken met represaillemaatregelen?
Tim heeft net zo’n grote mond als zijn vader, maar hij heeft net als ik wel het lef in zijn donder om onder alles wat hij schrijft (of het nu leuk is of niet) zijn eigen naam te zetten!

De jeugdreclasseerder Rob Jansen weigert mij, ondanks mijn vriendelijk verzoek naar behoren en conform de wet te informeren.

Wetboek 1
Titel 15. Omgang en informatie:

Artikel 377c

1
Onverminderd het bepaalde in artikel 377b van dit boek wordt de niet met het gezag belaste ouder desgevraagd door derden die beroepshalve beschikken over informatie inzake belangrijke feiten en omstandigheden die de persoon van het kind of diens verzorging en opvoeding betreffen, daarvan op de hoogte gesteld, tenzij die derde de informatie niet op gelijke wijze zou verschaffen aan degene die met het gezag over het kind is belast dan wel bij wie het kind zijn gewone verblijfplaats heeft, of het belang van het kind zich tegen het verschaffen van informatie verzet.
2
Indien de informatie is geweigerd, kan de rechter op verzoek van de in het eerste lid van dit artikel bedoelde ouder bepalen dat de informatie op de door hem aan te geven wijze moet worden verstrekt. De rechter wijst het verzoek in ieder geval af, indien het belang van het kind zich tegen het verschaffen van de informatie verzet.

De wet is heel duidelijk m.b.t. de informatieplicht.
Rob Jansen en algemeen directeur van bureau “jeugdzorg” Noord-Brabant Rita van Breugel hebben maling aan de wet en uiteraard aan mij.
Sterker nog, jeugdzorg Breda heeft de schooldirectie van het Radar college te Breda bloedhard misleid middels het verstrekken van onjuiste informatie.

Ik heb op deze blog al eerder geschreven over de handelwijze van Rob Jansen.
Rob Jansen belde mij begin dit jaar en verzocht mij met klem mijn berichten over hem van deze blog te verwijderen.
Ik heb hem duidelijk laten weten dat ik uitsluitend de waarheid mag publiceren en daardoor niet van plan ben om mijn berichten over hem van de blog te schrappen.
Zijn dringende verzoek riekt natuurlijk wel naar doofpotpolitiek!
Kennelijk vecht de jeugdreclasseerder harder voor zijn eigen hachje dan voor de belangen van de kinderen en jong volwassenen die bij hem op het “matje” moeten komen.
Ik vraag mij af, wanneer ik positief over deze jeugdreclasseerder had geschreven of hij dan ook contact mij zou opnemen met het verzoek de positieve verhalen over hem van de blog te verwijderen.
Als ik leugens zou verkondigen, dan zou ik mij natuurlijk schuldig maken aan lasterpraat en/of smaadschrift en dat is strafbaar.
Wanneer ik mij werkelijk schuldig zou maken aan lasterpraat en/of smaadschrift dan zou deze blog natuurlijk al lang gecensureerd zijn.

Natuurlijk heb ik meegewerkt aan het tevredenheidsonderzoek ondanks de wetenschap dat er weinig zal veranderen bij de “Jeugdhulp Nederland B.V.”
Het is niet uit te leggen, noch te verdedigen dat jeugdhulpverleners kinderen op hun gedrag aanspreken en op hun plichten wijzen terwijl zij zelf maling hebben aan hun eigen wettelijke plicht en zelf bedrog plegen?

Te stom voor woorden dat men prijzen kan winnen over de rug van kinderen en jong volwassenen die het slachtoffer zijn van de prestaties en wanprestaties van de jeugdhulpverlening!
Ik wil geen prijs winnen over de rug van kinderen!
De kosten van dit onderzoek lijken mij ook niet gering, dit geld kan men beter besteden aan deugdelijke jeugdhulp.
Werkelijk verbijsterend, Welke mafketel heeft dit bedacht…

Aantal bezoekers van deze weblog t/m vandaag: 6211

Klik op een onderstaande link om de betreffende documenten te open.

Jeugdzorg Breda Tevredenheidsonderzoek 11 Juni 2013 01

Jeugdzorg Breda Tevredenheidsonderzoek 11 Juni 2013 02

Ik sta gelukkig niet alleen in mijn strijd tegen de dwaasheden binnen de “jeugdhulpverlening” er zijn meer die de moed kunnen opbrengen om hun ongezouten mening op het internet durven te publiceren!
Lees ook de blog van Martin Vrijland http://martinvrijland.com/category/jeugdzorg/
Mijn dank en een chapeau aan Martin persoonlijk!

Over Jerome Huijbregsen

Soms ontmoet je mensen in je leven die een groet en een handtekening op je ziel achter laten
Dit bericht werd geplaatst in Omgangsonrecht en schending kinder- en mensenrechten.. Bookmark de permalink .

Een reactie op Welke mafketel heeft dit bedacht!

  1. Pingback: Je zal het als moeder maar op je geweten hebben dat jullie zoon bij die bende terecht komt… | Jérôme Huijbregsen (reageer gerust)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s